foto antón

Hola, sóc l’Antón!

SOBRE MI

Sóc l’Antón i seré el vostre amfitrió durant la vostra estada a la casa. Em tindreu a la vostra disposició i vetllaré perquè estigueu còmodes i no us falti de res. 

En qualsevol moment, no dubteu en preguntar-me el que necessiteu: recomanacions de llocs per visitar, activitats per l’entorn, rutes de senderisme,…

Vaig comprar el Mas Guerra fa 15 anys. En aquell moment era la vivenda familiar i l’obrador on processava i envasava la mel, però amb el temps vaig decidir que aquest espai tan bonic i estimat per mi l’hauria de poder gaudir tothom. Així que, amb moltes ganes i esforç, vaig restaurar i adaptar la masia completament per poder-ne llogar les habitacions.

Espero que gaudiu de la masia tant com ho faig jo i disfruteu al màxim de l’entorn i de la terra que tant m’estimo.

casa antiga

“Antón es el mejor anfitrión. Muy amable y siempre ha ayudado desde el primer momento. Además en el propio alojamiento hace y vende miel, pues es apicultor, y está deliciosa. ”

Lara

“La companyia del propietari molt correcte, servicial, i molt cordial. Molt agradable.”

Edgar