POLÍTICA DE COOKIES
Ca l’Antón informa que aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres Serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi de la seva navegació.

AVÍS LEGAL
Ca l’Antón en la seva condició de titular i responsable d’aquest espai web, garantitza el compliment de la regulació de l’habitatge d’ús turístic amb número de registre H1GT-043963-62.

Per a qualsevol consulta o reclamació relativa a aquest espai web, a la informació o als productes i serveis que s’ofereixen, els usuaris poden dirigir-se a la següent direcció:
Casa Rural Ca l’Antón
Mas Guerra s/n
17831 Sant Miquel de Campmajor (Girona)

PROTECCIÓ DE DADES
Segons la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facil·litades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de Ca l’Antón el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.

Amb l’ús del formulari de contacte o l’enviament de correu electrònic, l’usuari consenteix i accepta de forma expressa el tractament de les dades en la forma indicada, així com l’enviament posterior d’informació comercial d’interès sobre els nostres productes i serveis.
L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se per escrit a la Direcció de Ca l’Antón a : adreça postal o per correu electrònic a turismecampmajor@hotmail.com adjuntant el qualsevol cas fotocòpia del seu DNI.

CONSENTIMENT COMUNICACIONS COMERCIALS
Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de Ca l’Antón , per correu electrònic, SMS i altres mitjans, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.
Si vol deixar de rebre publicitat o informacions comercials pot revocar el seu consentiment enviant un correu electrònic a l’adreça turismecampmajor@hotmail.com, indicant la paraula BAIXA.