Descobreix l’apassionant món de la mel

Sóc apicultor de professió i a la casa tindreu la possibilitat de veure el procés d’elaboració de la mel, adquirir tot tipus de productes derivats de les abelles i també de tastar-los durant l’esmorzar.

Les abelles són una part de mi i de tots nosaltres, aquests petits insectes juguen un paper essencial a la natura, i quan descobreixes el seu apassionant món no pots deixar d’estimar-les i respectar-les. És per això que en trobareu referències per tota la casa.

Antón apicultor

Les mels son 100% casolanes, fetes a l’obrador situat dins el mas. Si voleu descobrir com s’elaboren, durant la vostra estada us faré una visita guiada per ensenyar-vos el procés d’elaboració.

Treballant les mels de manera sostenible, respectant el medi ambient i les abelles, garantim un tast excepcional i amb moltes propietats nutritives i terapèutiques. No contenen conservants ni barreges d’altres mels

Compra totes les varietats a la Botiga Online.

Més de 15 varietats: Hidromel, pròpolis, pol·len, gelea reial, etc. Totes elaborades artesanalment, amb cura, sensibilitat i passió, des del moment de cuidar les abelles fins a l’envasat.

www.melslavalldecampmajor.com

Troba’ns a les següents fires i mercats de Barcelona:

*Dates susceptibles a canvi segons dies festius.